Kinderopvang logobot

Dikkie Dik

Kinderdagverblijf Dikkie Dik biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. In de groep zitten maximaal 12 kinderen. De locatie ligt in de Lingewijk en is goed bereikbaar met de auto en de fiets. Industrieterrein Papland en de snelweg bevinden zich op een steenworp afstand.

Wat maakt ons bijzonder?
Lekker rondrennen en ravotten! Het kan, want in dit vrijstaand pand met een grote buitenruimte is er genoeg te ondernemen en te ontdekken voor uw kind. De groepsruimte is gezellig ingericht waarbij rekening is gehouden met alle leeftijden.
In hetzelfde gebouw zitten ook Peuteropvang Ookie Dookie en BSO Lingeplein. 

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), werken we met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De locatiemanager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen? Shirley Schaap, locatiemanager, vertelt u graag meer.
 
Wij werken samen met:

Adres Dikkie Dik:
H. de Ruyterstraat 36
4206 ZM  Gorinchem
Telefoon 0183 – 625 547
Openingstijden: dagelijks van 07:00 – 18:30 uur.
Afhankelijk van het contract dat u afsluit, kan uw kind gebruik maken van opvang tot
18:00 uur of tot 18:30 uur.

LRKP-nummer: 543209581
Inspectierapport GGD

Twitter

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.