Kinderopvang logobot

Voorschool Goudoever

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dan kan op de Voorschool Goudoever! Er spelen op maandag-, woensdag en vrijdagochtend, maximaal 14 kinderen per dag op deze peutergroep die gevestigd is aan de Driemanschapslaan op steenworp afstand van basisschool CBS Samen Onderweg. 

Voorschool Goudoever is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Het doel is de Nederlandse taal van kinderen in een vroegtijdig stadium te stimuleren en te ontwikkelen.

Een bijzondere samenwerking
Peuterspeelzaal Goudoever is tot stand is gekomen door de samenwerking van SKG met Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzalen (KOPSZ), onderdeel van LOGOS.
Goudoever wordt gesubsidieerd door de Gemeente Gorinchem.

SKG heeft op het terrein van de VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) veel expertise opgebouwd en we hebben onze kennis gekoppeld aan die van CBS Samen Onderweg. De methode voor de ontwikkeling van kinderen is gericht op spelend ontdekken en sluit aan op de basisschool CBS Samen Onderweg.  Het programma waarmee gewerkt wordt, stimuleert de ontwikkeling van peuters door extra taalaanbod en taalondersteuning.
De dagelijkse leiding van de voorschool is in handen van twee medewerkers, één van SKG en één vanuit het team van CBS Samen Onderweg.

Ouderbetrokkenheid 
Ouders worden nauw betrokken bij de activiteiten. Wij laten zien wat ouders thuis kunnen  doen om met hun kind te leren spelen. Dit stimuleert de taalontwikkeling op een speelse wijze. 

Procedure inschrijven
Voor peuteropvang Goudoever kunnen ouders zich inschrijven via CBS Samen Onderweg. De intern begeleiders van school beoordelen de inschrijving waarna een kind geplaatst wordt via SKG. 

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie over peuteropvang Goudoever kunt u terecht bij SKG, contactpersoon mw. Sonja Bijl 088-8928065 of bij CBS Samen Onderweg 0183 – 622856.

Wij werken samen met: 

  • CBS Samen Onderweg;

  • Het consultatiebureau;

  • De Bibliotheek;

  • Bureau Jeugd en Gezin;

  • Trivium. 

Adres Peuteropvang Goudoever:
Driemanschapslaan 5
4204 XZ Gorinchem
Telefoon 088-8928065
Openingstijden: maandag,- woensdag,- en vrijdag van 08:30-12:00 uur
LRPK-nummer: 378608010
Inspectierapport GGD

Twitter

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.