Kinderopvang logobot

Jip en Janneke

Peuteropvang Jip en Janneke ligt in Gorinchem Oost en biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Iedere ochtend, van maandag tot en met vrijdag, kunnen er 15 kinderen komen spelen. 

Onze locatie is per 22 augustus 2016 gehuisvest in hetzelfde gebouw als basisschool de Regenboog.  Wij zijn goed te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Bedrijventerrein Oost en de snelweg bevinden 

Wat maakt ons bijzonder?

In en om het gebouw is veel gelegenheid om lekker te spelen. Er is een groot buitenspeelterrein waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Doordat de peuteropvang en de basisschool in hetzelfde gebouw zijn,  is er veel contact met de leerkrachten van de basisschool. Samen met de school werken we aan een doorgaande lijn in de ontwikkeling van een kind. De kinderen kunnen gebruik maken van de speelhal van de school. Dit biedt goede mogelijkheden voor nieuwe ervaringen en is een leuke afwisseling van omgeving.

We werken met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Uw kind leert spelenderwijs zich verder te ontwikkelen en heeft met het programma van Piramide een goede voorbereiding op de basisschool.

Onze ervaren pedagogisch medewerkers creëren een stabiele en veilige basis, van waaruit kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zij werken met steeds wisselende thema’s, waarbij alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen en uw kind verzekerd is van een leuke en leerzame tijd op onze peuteropvang.

Bent u nieuwsgierig en enthousiast geworden? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op onze locatie.

De locatiemanager

Ineke Nijenhuis is locatiemanager van Jip en Janneke. Zij en haar team heten u van harte welkom.

Wij werken samen met:

Adres Peuteropvang Jip en Janneke
Albertine Keherstraat 7
4207 MV Gorinchem
Telefoon 0183-628851
Openingstijden: ma t/m vr van 08:30 - 12:00 uur
LRKP-nummer : 215281603
Inspectierapport GGD

 

Twitter

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.