Kinderopvang logobot

Ookie Dookie

Peuteropvang Ookie Dookie biedt opvang aan maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onze locatie is gevestigd in de JP Waale school in de Lingewijk, waar we een goede samenwerking mee hebben. 

De Lingewijk is goed bereikbaar met de auto en de fiets. Industrieterrein Papland en de snelweg bevinden zich op een steenworp afstand. In hetzelfde gebouw zitten ook kinderdagverblijf Dikkie Dik en BSO Lingeplein. 

Wat maakt ons bijzonder?
Lekker rondrennen en ravotten! Het kan, want in dit vrijstaand pand met een grote buitenruimte is er genoeg te ondernemen en te ontdekken voor uw kind.

Vanaf januari 2017 hebben we een nieuwe groepsruimte, deze is gezellig ingericht met veel nieuwe uitdagend spelmateriaal.
Elke maand is er peuter café in ons gebouw, deze bezoeken de peuters met regelmaat.

In het kader van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), werken we met het ontwikkelingsstimuleringsprogramma Piramide. Hiermee willen we de ontwikkelingskansen van uw kind vergroten. Piramide is tegelijk een goede voorbereiding op het basisonderwijs, waardoor uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Het team bestaat uit vaste, ervaren pedagogisch medewerkers die iedere dag voor uw kind klaar staan. Wij bieden een gevarieerd activiteitenaanbod. Door het werken met wisselende thema’s, komen alle ontwikkelingsgebieden van een kind aan bod.

De locatiemanager
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en manier van werken of wilt u een kijkje nemen?
Shirley Schaap, locatiemanager, vertelt u graag meer.

Wij werken samen met:

Adres Peuteropvang Ookie Dookie:
H. de Ruyterstraat 36
4206 ZM Gorinchem
Telefoon 0183-625547
Openingstijden: ma t/m vr van 8:30-12:00 uur.
LRKP-nummer: 543209581
Inspectierapport GGD

Twitter

Peuteropvang, al vanaf 10 euro per maand.jpg

Contact

Het Servicebureau is op werkdagen bereikbaar van 08:30-12:30 uur
Telefoonnummer: 
0183-660692

Adres:
Papland 4b 
4206 CL Gorinchem

E-mail: 
Klik hier

Voor inschrijvingen is het Servicebureau het aanspreekpunt.