BSO

BSO Wijdschild

Ontdek BSO Wijdschild! Buitenschoolse opvang (BSO) Wijdschild bevindt zich in de wijk Wijdschild en heeft een unieke locatie en uitstraling. We zijn gevestigd in het gebouw van de Regenboogschool op Retranchement 3, waar we ons eigen lokaal hebben. Hier kunnen kinderen knutselen, spelletjes spelen en samen eten aan tafels en stoelen.
Locatiemanager(s)
Glenn Scheepbouwer

BSO Wijdschild

Welkom bij BSO Wijdschild! Buitenschoolse opvang (BSO) Wijdschild bevindt zich in de wijk Wijdschild en heeft een unieke locatie en uitstraling. We zijn gevestigd in het gebouw van de Regenboogschool op Retranchement 3, waar we ons eigen lokaal hebben. Hier kunnen kinderen knutselen, spelletjes spelen en samen eten aan tafels en stoelen. Ook is er ruimte voor sport en spel, zowel binnen als buiten hebben we passende en leuke ruimtes beschikbaar.

Praktische informatie

Openingstijden & Telefoonnummer

VSO maandag, dinsdag en donderdag van 07:00 - 08:30, op de vrijdag bieden wij VSO op Merweplein

BSO maandag van 14:30 - 18:30 uur, dinsdag en donderdag van 12:30 - 18:30 uur. Op de woensdag en vrijdag voegt deze locatie samen met BSO Merweplein.

De kinderen worden op de volgende scholen opgehaald:

CBS de Regenboog
De Jenaplanschool

Te bereiken via: 0183-630027 (120/121)

Acitviteiten

Voor alle kinderen op onze buitenschoolse opvang (BSO) hebben we een leuk activiteitenprogramma. We stellen per thema een programma op met allerlei activiteiten, zoals knutselen, sporten, toneelspelen en koken. Zo is er altijd iets te doen en hoeft uw kind zich bij ons nooit te vervelen.  Ook tijdens de vakantieperiode biedt de SKG BSO een uitgebreid activiteiten aanbod en is uw kind natuurlijk welkom!

Samenwerkingen

Natuurcentrum

Limonadebrigade

Gorinchem Beweegt

Gemeente Gorinchem

Bibliotheek Aanzet

Enver

Syndion

Kennismaken

Retranchement 3
4207 ET Gorinchem
LRKP - nummer: 234087973

Locatiemanager

Glenn Scheepbouwer

BSO Wijdschild

Retranchement 3
4207 ET Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.