BSO Haagje

Welkom op BSO het Haagje! Onze buitenschoolse opvang (BSO) bevindt zich in de Graaf Reinaldschool. Hier kunnen kinderen tot en met groep 8 (fase 16) terecht voor opvang. Onze locatie is gelegen in Gorinchem Oost en is gemakkelijk bereikbaar per auto en fiets. Dankzij een sterke samenwerking tussen school en SKG, wordt er gezorgd voor een naadloze overgang in de ontwikkeling van de kinderen.

Sport BSO Typhoon

Welkom bij Sport BSO Typhoon! Bewegen is leuk, plezierig en goed voor je gezondheid. Het draagt ook bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. De Sport BSO vult het reguliere programma van de BSO aan met alleen maar leuke sport- en spelactiviteiten, zowel binnen als buiten. Kinderen worden vanuit hun eigen BSO naar de Sport BSO gebracht, waar ze samen met andere kinderen onder begeleiding van sportmedewerkers kunnen sporten en spelen. Dit alles vindt plaats bij atletiekvereniging Typhoon, waar we gebruik kunnen maken van een geweldige buitenruimte en materiaal.

Sport BSO GJS

Welkom bij Sport BSO GJS! Bewegen is leuk, plezierig en goed voor je gezondheid. Het draagt ook bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. De Sport BSO vult het reguliere programma van de BSO aan met alleen maar leuke sport- en spelactiviteiten, zowel binnen als buiten. Kinderen worden vanuit hun eigen BSO naar de Sport BSO gebracht, waar ze samen met andere kinderen onder begeleiding van sportmedewerkers kunnen sporten en spelen. Dit alles vindt plaats bij voetbalvereniging GJS, waar we gebruik kunnen maken van de geweldige sportvelden!

BSO Talentenplein

Welkom bij BSO Talentenplein! Deze BSO is goed te bereiken per fiets en auto en licht dicht bij de sporthal, winkelcentrum Nieuw Dalem en de snelweg! Voor alle kinderen op onze BSO hebben we een leuk activiteitenprogramma. We stellen per thema een programma op met allerlei activiteiten, zoals knutselen, sporten, toneelspelen en koken. Zo is er altijd iets te doen en hoeft uw kind zich bij ons nooit te vervelen.

BSO Lingeplein Plus

Welkom bij BSO Lingeplein Plus! Bij ons op de locatie hebben de oudere kinderen vanaf 8 jaar een eigen plekje! Samen met hen hebben we deze ruimte ingericht met een techniekhoek, huishoek, creahoek, multimediahoek en chillplek. Het is gezellig en stoer tegelijk, helemaal naar hun wensen. Hier kunnen ze spelen, ontdekken en relaxen.

BSO Schuttersplein

Welkom bij BSO Schuttersplein! Op BSO Schuttersplein is altijd wat te beleven! Met ons gevarieerde aanbod is er voor jongere en oudere kinderen altijd iets te doen. We hebben diverse spelmaterialen en onze ruimtes zijn speciaal ingericht voor de leeftijdsgroep. Knutselen, spelletjes, dansen of toneelspelen, wat willen we vandaag doen? Na schooltijd is er ruimte om lekker te ontspannen, zoals rustig een boek lezen, chillen op de bank of gezellig kletsen met vriendjes en de pedagogische medewerkers. Buiten spelen doen we dagelijks op onze natuurlijke speelplaats vol ontdekkingen. Ook kunnen we op het grote speelveld rennen, ravotten, voetballen, basketballen of andere sport- en spelactiviteiten organiseren.

BSO Gildenplein

Welkom bij BSO Gildenplein! Dankzij ons gevarieerde aanbod aan activiteiten is er altijd iets te doen, maar kinderen zijn ook van harte welkom om te kletsen, te lezen of lekker te ontspannen op de bank. We hebben toegang tot een groot speelplein direct naast de BSO-ingang, waar kinderen vrij kunnen rennen en spelen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van een handvaardigheidslokaal en een kleine sportzaal. Ook koken behoort vaak tot onze activiteiten. Het Stadspark met kinderboerderij is gemakkelijk te bereiken voor ons. Kortom, genoeg mogelijkheden voor kinderen om bij ons te komen spelen!

BSO Wijdschild

Welkom bij BSO Wijdschild! Buitenschoolse opvang (BSO) Wijdschild bevindt zich in de wijk Wijdschild en heeft een unieke locatie en uitstraling. We zijn gevestigd in het gebouw van de Regenboogschool op Retranchement 3, waar we ons eigen lokaal hebben. Hier kunnen kinderen knutselen, spelletjes spelen en samen eten aan tafels en stoelen. Ook is er ruimte voor sport en spel, zowel binnen als buiten hebben we passende en leuke ruimtes beschikbaar.

BSO Dalemplein

Welkom bij BSO Dalemplein! Bij BSO Dalemplein is er volop gelegenheid om heerlijk te spelen, zowel binnen als buiten. We hebben een groot speelplein en sportveld, en binnen maken we gebruik van de gymzaal en speellokaal. Plezier staat centraal bij ons team, dat zich bezighoudt met sporten, koken, knutselen en dansen. Natuurlijk is er ook ruimte om even lekker te ontspannen na een lange schooldag. Onze BSO is een plek waar uw kind zich snel welkom en thuis zal voelen.

BSO Merweplein