In de Boomgaard

Welkom op Peuteropvang in de Boomgaard! Onze locatie is in de nieuwe brede school Dalemplein, vlakbij snelweg A15 in de nieuwbouwwijk Hoog Dalem. We bieden een veilige en uitdagende omgeving voor kinderen, waar ze spelenderwijs leren en ontwikkelen. Dagelijks genieten ze van buiten spelen op onze natuurlijke buitenspeelplaats. Samen met het kinderdagverblijf delen we een ruim lokaal, een speelhal en een prachtige tuin. We werken nauw samen met de kleutergroepen voor een soepele overgang naar de basisschool, inclusief een warme overdracht van informatie naar ouders en school.

Dikkie Dik

Welkom bij kinderdagverblijf Dikkie Dik! Wij bevinden ons in hetzelfde gebouw als basisschool JP Waale, peuteropvang Ookie Dookie en BSO Lingeplein. Dankzij een goede samenwerking tussen school en SKG ontstaat er een naadloze ontwikkelingslijn voor kinderen, vanaf hun start op het kinderdagverblijf tot het verlaten van de basisschool.

In ons vrijstaande pand met ruime buitenruimte is er volop te ontdekken en te beleven voor uw kind. De groepsruimte is gezellig ingericht met oog voor alle leeftijden. Onze pedagogische medewerkers creëren een veilige omgeving waarin de nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd en kinderen op ontdekkingsreis kunnen gaan. Buiten spelen is een dagelijkse activiteit op ons grote speelterrein, waar veel te ontdekken valt.

Nijntje

Welkom bij kinderdagverblijf Nijntje! Wij zijn gevestigd in IKC Merweplein, waar ook basisschool Merwedonk, BSO Merweplein en peuteropvang Pippeloentje te vinden zijn. We werken met thema’s die goed aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. In onze weekplanning staan activiteiten die de kinderen stimuleren op het gebied van taal, ontdekken, fantasie- en rollenspel, tellen en meten, bewegen en dansen, zingen en muziek, en creativiteit.

De Speeldoos

Welkom bij kinderopvang De Speeldoos! Wij bevinden ons aan de Mozartstraat in Gorinchem-Oost. In ons gezellige en kleinschalige kinderdagverblijf hebben we vijf groepen, elk in een eigen ruimte. We maken dagelijks gebruik van een grote speelhal waar de kinderen lekker kunnen bewegen, zoals op de glijbaan. Hier kunnen peuters met vriendjes spelen en jongere kinderen volop de ruimte krijgen om te kruipen. Ook gebruiken we de speelhal als 'atelier' voor verschillende activiteiten zoals peutergym, kleien en vingerverven.

Villa Hup

Welkom bij kinderdagverblijf Villa Hup! Wij bevinden ons aan de Wijnkoperstraat in de Gildenwijk. We delen het gebouw met twee basisscholen, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Onze opvang is een gezellige en vertrouwde plek waar uw kind samen met anderen de wereld kan ontdekken. De locatie is nieuw, ruim en modern ingericht, met een natuurlijke speelplaats waar veel te ontdekken valt.