Spijkerhoek

Welkom bij Peuteropvang Spijkerhoek, gevestigd in het dorp Spijk nét buiten Gorinchem. Hier bieden we kleinschalige opvang voor kinderen uit Spijk en omgeving, omringd door groen en dieren.

Goudoever

Welkom bij Peuteropvang Goudoever, waar peuters samen kunnen spelen, leren en ontdekken! Onze peuteropvang deelt het gebouw met basisschool CBS Samen Onderweg, wat zorgt voor een natuurlijke overgang voor de kinderen. Speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar, stimuleert de Goudoever vroegtijdig de Nederlandse taalontwikkeling. Deze unieke samenwerking tussen SKG en stichting LOGOS, ondersteund door de Gemeente Gorinchem, combineert expertise in VE en onderwijs. We werken met programma's zoals Peuterplein en LOGO 3000, gericht op spelend leren en taalontwikkeling. Ouders worden actief betrokken bij de activiteiten en ontvangen tips om de (taal)ontwikkeling van hun kind ook thuis te ondersteunen!

Graaf Reinald

Welkom bij Peuteropvang Graaf Reinald! Onze locatie bevindt zich in de Graaf Reinald school, waar een goede samenwerking tussen school en SKG zorgt voor een soepele overgang van peuteropvang naar basisschool. De groepsruimte is gezellig ingericht met uitdagend speelmateriaal en we mogen gebruik maken van de gymzaal voor leuke activiteiten zoals dansen. Buiten hebben we een groot natuurlijk speelplein waar kinderen vrij kunnen ontdekken en spelen, terwijl er binnen en buiten genoeg ruimte is om veilig te rennen en te spelen. Ons team van ervaren pedagogisch medewerkers staat elke dag klaar voor uw kind.

Pippeloentje

Welkom bij Peuteropvang Pippeloentje! Pippeloentje bevindt zich in De Dalemse Donken en is onderdeel van IKC Merweplein met basisschool het Merweplein, kinderdagverblijf Nijntje en BSO Merweplein. Goed bereikbaar per fiets of auto, met voldoende parkeergelegenheid. Onze gezellige en speelrijke locatie biedt uitdagend speelgoed en we delen een mooie buitenruimte met kinderdagverblijf Nijntje. Naast de binnenactiviteiten gaan we ook veel naar buiten om te spelen en te bewegen. We werken nauw samen met de basisschool, het kinderdagverblijf en soms met de buitenschoolse opvang, met wisselende thema's voor een leuke en leerzame tijd.

Ienie Mini

Welkom bij Peuteropvang Ienie Minie! Bij Ienie Mini bieden we een knusse en gezellige omgeving voor peuters. Ons ruime buiten speelplein biedt volop mogelijkheden voor avontuur, waar peuters zich heerlijk kunnen uitleven. Vaak gaan we op ontdekkingstocht in de natuur, op zoek naar beestjes, of maken we gebruik van de grote gymzaal voor leuke spelletjes en activiteiten.

In de Boomgaard

Welkom op Peuteropvang in de Boomgaard! Onze locatie is in de nieuwe brede school Dalemplein, vlakbij snelweg A15 in de nieuwbouwwijk Hoog Dalem. We bieden een veilige en uitdagende omgeving voor kinderen, waar ze spelenderwijs leren en ontwikkelen. Dagelijks genieten ze van buiten spelen op onze natuurlijke buitenspeelplaats. Samen met het kinderdagverblijf delen we een ruim lokaal, een speelhal en een prachtige tuin. We werken nauw samen met de kleutergroepen voor een soepele overgang naar de basisschool, inclusief een warme overdracht van informatie naar ouders en school.

Jip en Janneke


Welkom bij bij Peuteropvang Jip & Janneke! Waar peuters samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. We zijn goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer, met bedrijventerrein Oost en de snelweg vlakbij. Ons team bestaat uit professionele pedagogisch medewerkers en een groepshulp, die nauw samenwerken met de leerkrachten van de Regenboog en het Junior College voor een soepele overgang naar groep 1. Met een groot buitenspeelterrein bieden we volop mogelijkheden voor avontuurlijk spelen.

De Zonnewijzer

Welkom bij Peuteropvang de Zonnewijzer! Peuteropvang de Zonnewijzer bevindt zich in Brede School Schuttersplein, samen met andere opvang- en onderwijsfaciliteiten. Hier bieden we kinderen optimale (taal)ontwikkelingskansen. Gelegen nabij het ziekenhuis, is onze locatie gemakkelijk bereikbaar per auto en fiets, met het Piazzacentrum en de snelweg vlakbij. Onze ruime binnen- en buitenspeelmogelijkheden stimuleren actief spel en ontdekking. Met een open-deurenbeleid moedigen we kinderen aan om te verkennen en te ontdekken, terwijl we ook zorgen voor een veilige omgeving.

Villa Kakelbont

Welkom bij Peuteropvang Villa Kakelbont! Onze locatie bevindt zich in Brede School Gildenplein, gemakkelijk bereikbaar per auto en fiets, met het ziekenhuis, Piazzacentrum en de snelweg vlakbij. Binnen en buiten is er volop speelgelegenheid in een veilige omgeving, waar kinderen kunnen rondrennen en spelen. Ons team van vaste, ervaren pedagogisch medewerkers staat klaar om uw kind elke dag te verwelkomen.

Ookie Dookie

Welkom op Peuteropvang Ookie Dookie! Onze locatie in de Lingewijk deelt een gebouw met basisschool JP Waale, kinderdagverblijf Dikkie Dik en BSO Lingeplein. Hier werken we nauw samen met de school om een naadloze ontwikkelingslijn voor kinderen te creëren. De Lingewijk is gemakkelijk bereikbaar, met Papland en de snelweg vlakbij. In ons gezellige lokaal, gevuld met uitdagend speelmateriaal, bieden onze ervaren medewerkers een stabiele en veilige omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen. Buiten spelen is een vast onderdeel van onze dag, waarbij onze speelplaats een schat aan ontdekkingsmogelijkheden biedt!