Algemene voorwaarden

Hieronder ziet u de Algemene Voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang voor Kinderdagverblijven en Buitenschoolse Opvang.

Bekijk de voorwaarden:

Voor onze peuteropvang gelden ook de Algemene Voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang met uitzondering van artikel 19 lid 2 en 3, artikel 2 artikel 21 en bijlage 2. Aanvullend op deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende voorwaarden voor peuteropvang:

  • Peuteropvang locaties van SKG zijn geopend op alle werkdagen, met uitzondering van de schoolvakanties en tijdens landelijke feestdagen. Op deze website is aangegeven op welke data wij gesloten zijn.
  • Opvang wordt geboden op twee dagdelen (ochtend of middag). Er zijn vaste combinaties van dagdelen waarop Ouder opvang kan aanvragen.
  • Op locaties waar zowel een ochtend- als een middaggroep is, gaan kinderen vanaf 3 jaar door naar de middaggroep.
  • Klachten worden behandeld volgens de interne klachtenprocedure van SKG. Wanneer een klacht niet naar tevredenheid van Ouder wordt afgehandeld kan Ouder zich wenden tot de externe klachtencommissie Zuid-Hollands centrale Klachtencommissie Kinderopvang. De procedure kan opgevraagd worden op de opvanglocatie.

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij SKG? Klik dan hier. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze locaties. Wij kijken uit naar uw komst!

Bereken uw netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijgt u makkelijk en snel inzichtelijk wat uw  (netto) kosten zijn voor kinderopvang.