2-4 jaar

Peuteropvang

Ontdek de warme en liefdevolle peuteropvang van SKG! Samen met onze pedagogisch medewerkers creëren we een fijne omgeving en hanteren we een vast dagritme voor stabiliteit en veiligheid. Kinderen worden aangemoedigd om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan, zowel binnen als buiten! De activiteiten zijn vaak themagericht en samen met uw peuter lezen we graag om de taalontwikkeling te stimuleren. Heeft uw peuter behoefte aan extra begeleiding? Bij SKG bieden we ook VE-groepen aan, waar we peuters met taal- of ontwikkelingsachterstand ondersteunen met voorschoolse educatie. Dat is Samen Kunnen Groeien!
Vind mijn locatie

Dagritme

De peuteropvang volgt een vast dagritme. Dit ritme geeft kinderen stabiliteit en een gevoel van veiligheid. Door regelmatige activiteiten zoals eten, spelen en rustmomenten te volgen, creëren we een voorspelbare omgeving waarin peuters zich comfortabel voelen en beter kunnen leren. Het dagritme is afgestemd op hun behoeften en helpt hen zich te concentreren en te ontspannen.

Speelrijke leeromgeving

De SKG locaties zijn speelrijk ingericht en zijn bedoeld om kinderen uit te dagen, inspireren en stimuleren door middel van spel. Hier kunnen ze vrij ontdekken, experimenteren en hun creativiteit gebruiken. Deze omgeving biedt materialen en activiteiten die passen bij de interesses en ontwikkelingsfases van kinderen. Het doel is om op een natuurlijke en leuke manier leren te bevorderen, waarbij nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd en vaardigheden worden ontwikkeld.

Buitenspelen

Bij SKG vinden we buitenspelen erg belangrijk. Het stimuleert de lichamelijke activiteit, sociale vaardigheden en creativiteit van kinderen. In onze buitenruimte kunnen ze vrij spelen en ontdekken, wat hun leergierigheid ontwikkelt. Daarom maken we buitenspelen tot een vast onderdeel van ons dagritme.

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij SKG? Klik dan hier. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze locaties. Wij kijken uit naar uw komst!

Bereken uw netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijgt u makkelijk en snel inzichtelijk wat uw  (netto) kosten zijn voor kinderopvang.