Over SKG 

SKG is een middelgrote kinderopvangorganisatie in Gorinchem die de talentontwikkeling en het werkgeluk van medewerkers stimuleert en waardeert. Ons onderscheid ligt in onze sterke samenwerkingsverbanden, zowel binnen als buiten de organisatie. Hiermee investeren we niet alleen in de toekomst van de organisatie, maar ook in de ontwikkeling van kinderen, de gemeenschap en onszelf! 

Samen met partners in Gorinchem streven we ernaar om voor elk kind een passend aanbod te bieden. SKG is een dynamische, lerende organisatie die zich ook onderscheidt door een gevarieerd aanbod van speelrijke en leerzame activiteiten voor kinderen van 0-13 jaar. We creëren een stimulerende omgeving waarin spelen en leren hand in hand gaan, waar kinderen en collega's elke dag worden uitgedaagd om samen te groeien.  

Visie

Als stichting heeft SKG een belangrijke plaats binnen de maatschappij. Door te investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers draagt SKG niet alleen bij aan hun groei, maar ook aan de groei van de kinderopvangsector als geheel. Met een focus op continue ontwikkeling en innovatie werkt SKG aan het vormgeven van een positieve toekomst voor kinderen en de samenleving waarin zij opgroeien. 
  • Samen met kinderen, opvoeders, onderwijs, gemeente en leveranciers. 
  • Vanuit een leidende expertise en vanuit heldere pedagogische visie.
  • Centraal in de (lokale) gemeenschap.
  • Toegankelijk voor iedereen
SKG speelt in op ontwikkelingen in de branche, door actief bij te dragen en deel te nemen aan maatschappelijke discussies. Daarnaast blijft SKG zich ontwikkelen, en speelt daarbij in op de veranderingen en trends in de branche en omgeving.

Kernwaarden

Puur, Plezier, Nieuwsgierig & Ondernemend

Bij SKG zijn onze kernwaarden de pijlers waarop onze organisatie rust. Puur staat voor eerlijkheid en echtheid, wat betekent dat we streven naar open en oprechte relaties met iedereen die betrokken is bij onze kinderopvang.

Plezier is een andere belangrijke waarde. We geloven dat leren en ontwikkelen het beste gebeurt als er plezier is. Daarom zorgen we ervoor dat er een vrolijke en positieve sfeer heerst, en dat onze locaties speels zijn ingericht, zodat kinderen kunnen genieten van hun tijd bij ons.

Nieuwsgierigheid moedigen we aan bij zowel kinderen als medewerkers. We stimuleren kinderen om vragen te stellen en de wereld om hen heen te verkennen, terwijl we als organisatie altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om te groeien en te verbeteren.

Tenslotte omarmen we ondernemerschap. We zien uitdagingen als kansen en moedigen onze medewerkers aan om initiatief te tonen en proactief te zijn in hun werk. Zo blijven we vooruitgaan en streven we ernaar om voortdurend te verbeteren en te vernieuwen.

Werken bij
SKG

Wauw! Wat leuk dat jij interesse hebt in het werken bij SKG. Benieuwd welke vacature het beste bij jou past? Klik hier of solliciteer meteen!
Vacatures bekijken

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij SKG? Klik dan hier. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze locaties. Wij kijken uit naar uw komst!

Bereken uw netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijgt u makkelijk en snel inzichtelijk wat uw  (netto) kosten zijn voor kinderopvang.