4-13 jaar

Buitenschoolse opvang

Ontdek de wereld van de SKG BSO, waar plezier en leren hand in hand gaan. Met ons programma vol avontuurlijke activiteiten, sportmogelijkheden en kansen om talenten te ontwikkelen, bieden we elk kind een unieke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan toneel, kook- of danslessen! Onze enthousiaste pedagogisch én sportmedewerkers zijn er om te helpen en te begeleiden, zodat elk kind zijn of haar talent kan ontdekken en bereiken. Ook tijdens vakanties en/of schoolsluitingsdagen is uw kind welkom bij de SKG BSO!
Vind mijn locatie

Avontuurlijke activiteiten

Bij de SKG BSO is geen enkele dag hetzelfde en vindt u een programma vol avontuurlijke en ontdekkende activiteiten! Zo gaan we vaak op pad en bezoeken we gymzalen, sportvelden, natuurparken, speeltuinen en nog veel meer! Onze programma’s stellen we samen met de kinderen op en we volgen daarbij de laatste trends. Denk hierbij aan onder andere toneel, dansen, 3D-printen, online games bouwen, rappen en/of schminken.

Talentontwikkeling

Wij geloven in de talenten van elk kind. Daarom bieden we programma's aan die gericht zijn op het ontdekken en ontwikkelen van hun unieke talenten, of het nu gaat om acteren op ons toneelpodium of culinaire hoogstandjes bereiden tijdens onze kookactiviteiten. Daarnaast geven onze pedagogisch medewerkers  hen graag de juiste aandacht en ondersteuning.

 

De Sport BSO

De Sport BSO richt zich op sport én spel! Voor de sportievelingen onder ons hebben we speciale samenwerkingen met GJS en Typhoon, waar uw kinderen hun sportieve talenten kunnen ontwikkelen onder begeleiding van gediplomeerde sportmedewerkers.

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij SKG? Klik dan hier. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze locaties. Wij kijken uit naar uw komst!

Bereken uw netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijgt u makkelijk en snel inzichtelijk wat uw  (netto) kosten zijn voor kinderopvang.