0-4 jaar

Kinderdagverblijf

Ontdek het kinderdagverblijf van SKG! Hier creëren we een liefdevolle en stimulerende omgeving waar elk kind kan groeien en bloeien. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige en vertrouwde plek waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Door middel van spel en leuke activiteiten ontdekken ze de wereld om hen heen en ontwikkelen ze zich op hun eigen tempo. We volgen een vast dagritme. SKG is ook onderdeel van de Gezonde Kinderopvang. Dit betekent dat we niet alleen plezier hebben, kinderen krijgen ook gezonde maaltijden en voldoende beweging. Samen Kunnen Groeien, samen zorgen voor een fijne en vertrouwde start!
Vind mijn locatie

Veilig en vertrouwd

Bij het kinderdagverblijf van SKG creëren we een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een warme en liefdevolle sfeer. Kinderen kunnen vrij spelen en leren in een omgeving die speels en stimulerend is. We moedigen hen aan om op hun eigen tempo te groeien en te ontwikkelen.

Samen ontwikkelen

Samen Kunnen Groeien staat bij SKG voorop! De band tussen uw kind en onze pedagogisch medewerkers is dan ook van groot belang. In een omgeving die uitnodigt tot verkennen en leren, stimuleren onze medewerkers actief de nieuwsgierigheid en creativiteit van elk kind. Door samen te spelen, ontdekken en leren, bouwen ze een mooie band op en ondersteunen ze elkaar bij elke stap. Onze medewerkers staan altijd klaar om te luisteren, te ondersteunen en te begeleiden, waardoor elk kind zich gezien en gehoord voelt

Gezonde Kinderopvang

Niet alleen willen we dat kinderen veilig en gelukkig zijn, maar ook gezond opgroeien. Daarom is SKG onderdeel van de Gezonde Kinderopvang. Dit betekent dat we gezonde maaltijden aanbieden, veel beweging stimuleren en zorgen voor een schone en veilige omgeving. Wij geloven we dat een gezonde start belangrijk is voor een mooie toekomst.

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij SKG? Klik dan hier. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op één van onze locaties. Wij kijken uit naar uw komst!

Bereken uw netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijgt u makkelijk en snel inzichtelijk wat uw  (netto) kosten zijn voor kinderopvang.