POV

Bommes

Ontdek Peuteropvang Bommes! Onze locatie is gevestigd in de Anne Frank school, in de Haarwijk en is goed te bereiken met de auto en de fiets. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.
Locatiemanager(s)
Lucienne Baars

Bommes

Welkom bij Peuteropvang Bommes! Onze locatie, gevestigd in de Anne Frank school in de Haarwijk, is gemakkelijk bereikbaar met de auto en de fiets. Dankzij de nauwe samenwerking tussen school en SKG is er een naadloze ontwikkelingslijn voor kinderen. In ons gezellige lokaal, voorzien van uitdagend speelmateriaal, bieden onze ervaren pedagogische medewerksters een veilige omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Buiten spelen is een vast onderdeel van onze dag, waarbij onze speelplaats een schat aan ontdekkingsmogelijkheden biedt!

Praktische informatie

Openingstijden & Telefoonnummer

Maandag tot en met vrijdag 08:30 uur t/m 12:30 uur

Te bereiken via: 0183-626996 (280/281)

Activiteiten

Bij SKG passen we leuke en leerzame thema's toe die aansluiten bij de interesses van de kinderen. Elke week plannen we activiteiten die hen aanmoedigen om taal te leren, te ontdekken, te spelen, te tellen, te bewegen, te zingen, en creatief te zijn. Zo hebben ze elke dag iets nieuws om van te genieten en te leren!

Kennismaken

Ganzenwei 10
4205 XD Gorinchem
LRKP - nummer: 22406758

Locatiemanager

Lucienne Baars

Bommes

Ganzenwei 10
4205 XD Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.