BSO

BSO Dalemplein

Ontdek BSO Dalemplein! BSO Dalemplein, voorheen bekend als BSO Hoog Dalem, bevindt zich aan de rand van Gorinchem Oost. Deze locatie is ontstaan door de samenvoeging van kinderen van het Kleurenlint en de Montessorischool, waar we nu gehuisvest zijn in hetzelfde gebouw. Plezier staat centraal bij ons team, dat zich bezighoudt met sporten, koken, knutselen en dansen.
Locatiemanager(s)
Glenn Scheepbouwer

BSO Dalemplein

Welkom bij BSO Dalemplein! Bij BSO Dalemplein is er volop gelegenheid om heerlijk te spelen, zowel binnen als buiten. We hebben een groot speelplein en sportveld, en binnen maken we gebruik van de gymzaal en speellokaal. Plezier staat centraal bij ons team, dat zich bezighoudt met sporten, koken, knutselen en dansen. Natuurlijk is er ook ruimte om even lekker te ontspannen na een lange schooldag. Onze BSO is een plek waar uw kind zich snel welkom en thuis zal voelen.

Praktische informatie

Openingstijden

VSO maandag, dinsdag en donderdag van 07:00 - 08:30 uur, op de woensdag en vrijdag bieden wij VSO op BSO Merweplein.

BSO maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 - 18:30, op woensdag en vrijdag van 12:30 - 18:30 op BSO Merweplein

Activiteiten

Voor alle kinderen op onze buitenschoolse opvang (BSO) hebben we een leuk activiteitenprogramma. We stellen per thema een programma op met allerlei activiteiten, zoals knutselen, sporten, toneelspelen en koken. Zo is er altijd iets te doen en hoeft uw kind zich bij ons nooit te vervelen.  Ook tijdens de vakantieperiode biedt de SKG BSO een uitgebreid activiteiten aanbod en is uw kind natuurlijk welkom!

Samenwerkingen

Natuurcentrum

Limonadebrigade

Gorinchem Beweegt

Gemeente Gorinchem

Bibliotheek Aanzet

Enver

Syndion

Kennismaken

Kruithoorn 5
4208 BA Gorinchem
LRKP - nummer: 336571938

Locatiemanager

Glenn Scheepbouwer

BSO Dalemplein

Kruithoorn 5
4208 BA Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.