BSO

BSO Haagje

Ontdek BSO Haagje! Onze buitenschoolse opvang (BSO) bevindt zich in de Graaf Reinaldschool. Hier kunnen kinderen tot en met groep 8 (fase 16) terecht voor opvang. Onze locatie is gelegen in Gorinchem Oost en is gemakkelijk bereikbaar per auto en fiets.
Locatiemanager(s)
Glenn Scheepbouwer

BSO Haagje

Welkom op BSO het Haagje! Onze buitenschoolse opvang (BSO) bevindt zich in de Graaf Reinaldschool. Hier kunnen kinderen tot en met groep 8 (fase 16) terecht voor opvang. Onze locatie is gelegen in Gorinchem Oost en is gemakkelijk bereikbaar per auto en fiets. Dankzij een sterke samenwerking tussen school en SKG, wordt er gezorgd voor een naadloze overgang in de ontwikkeling van de kinderen.

Praktische informatie

Openingstijden

VSO (op BSO Talentenplein) maandag, dinsdag en donderdag van 07:00 - 08:30 uur
VSO (op BSO Merweplein) alleen op woensdag en vrijdag mogelijk 07:00 - 08:30 uur

BSO maandag, dinsdag en donderdag van 14:45 tot 18:30
BSO woensdag en vrijdag vindt plaats op het Merweplein

De kinderen worden opgehaald bij de Graaf Reinald school

Activiteiten

Op deze locatie bruist het altijd van de activiteiten en avonturen. Met ons gevarieerde aanbod zorgen we ervoor dat er voor zowel de jongere als oudere kinderen altijd iets te beleven valt. De gemeenschappelijke ruimte van de school is speciaal ingericht met spullen die perfect passen bij de leeftijd van de kinderen. Daarnaast hebben we een knutsel atelier waar de creativiteit van de kinderen tot leven komt en een keuken waar de heerlijkste gerechten worden bereid.

Buiten spelen is hier een dagelijkse gewoonte, zowel op het grote schoolplein als in het aangrenzende park, waar nieuwe ontdekkingen wachten. Hier kunnen kinderen rennen, ravotten, voetballen, basketballen of deelnemen aan allerlei andere sport- en spelactiviteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de avonturen wachten op elke hoek!

Samenwerkingen

Natuurcentrum

Limonadebrigade

Gorinchem Beweegt

Gemeente Gorinchem

Bibliotheek Aanzet

Enver

Syndion

Kennismaken

Top Naeffstraat 28
4207 MT Gorinchem
LRKP - nummer: 277913524

Locatiemanager

Glenn Scheepbouwer

BSO Haagje

Top Naeffstraat 28
4207 MT Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.