POV

De Zonnewijzer

Ontdek Peuteropvang de Zonnewijzer! Samen met buitenschoolse opvang Schuttersplein, basisschool Samen Onderweg, de Cirkel en Syndion maken we gebruik van de mogelijkheden van dit gebouw. Door deze samenwerking kunnen we kinderen optimale ontwikkelingskansen bieden.
Locatiemanager(s)
Lucienne Baars

De Zonnewijzer

Welkom bij Peuteropvang de Zonnewijzer! Peuteropvang de Zonnewijzer bevindt zich in Brede School Schuttersplein, samen met andere opvang- en onderwijsfaciliteiten. Hier bieden we kinderen optimale (taal)ontwikkelingskansen. Gelegen nabij het ziekenhuis, is onze locatie gemakkelijk bereikbaar per auto en fiets, met het Piazzacentrum en de snelweg vlakbij. Onze ruime binnen- en buitenspeelmogelijkheden stimuleren actief spel en ontdekking. Met een open-deurenbeleid moedigen we kinderen aan om te verkennen en te ontdekken, terwijl we ook zorgen voor een veilige omgeving.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdagochtend van 08:30-12:30 uur en op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13:00-17:00 uur. 

Activiteiten

Bij SKG passen we leuke en leerzame thema's die aansluiten toe bij de interesses van de kinderen. Elke week plannen we activiteiten die hen aanmoedigen om taal te leren, te ontdekken, te spelen, te tellen, te bewegen, te zingen, en creatief te zijn. Zo hebben ze elke dag iets nieuws om van te genieten en te leren!

Kennismaken

Stalkaarsen 17 C
4205 PG Gorinchem
LRKP - nummer: 320489681

Locatiemanager

Lucienne Baars

De Zonnewijzer

Stalkaarsen 17 C
4205 PG Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.