POV

Goudoever

Peuters willen samen spelen, nieuwe dingen leren en veel ontdekken. Dan kan op de Voorschool Goudoever!
Locatiemanager(s)
Lucienne

Goudoever

Welkom bij Peuteropvang Goudoever, waar peuters samen kunnen spelen, leren en ontdekken! Onze peuteropvang deelt het gebouw met basisschool CBS Samen Onderweg, wat zorgt voor een natuurlijke overgang voor de kinderen. Speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar, stimuleert de Goudoever vroegtijdig de Nederlandse taalontwikkeling. Deze unieke samenwerking tussen SKG en stichting LOGOS, ondersteund door de Gemeente Gorinchem, combineert expertise in VE en onderwijs. We werken met programma's zoals Peuterplein en LOGO 3000, gericht op spelend leren en taalontwikkeling. Ouders worden actief betrokken bij de activiteiten en ontvangen tips om de (taal)ontwikkeling van hun kind ook thuis te ondersteunen! Een rondleiding aanvragen voor deze locatie is helaas niet mogelijk. De Goudoever biedt namelijk geen reguliere peuteropvang aan, maar is specifiek gericht op VE (Voorschoolse Educatie).

Praktische informatie

Openingstijden & Telefoonnummer

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 08:30 uur tot en met 12:30 uur

Te bereiken via: 06-86890904

Een rondleiding aanvragen voor deze locatie is helaas niet mogelijk. De Goudoever biedt namelijk geen reguliere peuteropvang aan, maar is specifiek gericht op VE (Voorschoolse Educatie).

Activiteiten

Bij SKG werken we met leuke en leerzame thema's die passen bij wat de kinderen interessant vinden. Elke week hebben we een planning met activiteiten die de kinderen aanmoedigen om taal te leren, te ontdekken en te onderzoeken, te spelen alsof, te tellen en te meten, te bewegen en te dansen, te zingen en muziek te maken, en creatief te zijn. Zo hebben ze elke dag iets nieuws om van te genieten en van te leren!

Kennismaken

Goudoeverstraat 82
4204 XK Gorinchem
LRKP - nummer: 378608010

Locatiemanager

Lucienne

Goudoever

Goudoeverstraat 82
4204 XK Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.