POV

Graaf Reinald

Ontdek Peuteropvang Graaf Reinald! Onze locatie is gevestigd in de Graaf Reinald school. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat vanaf het moment dat ze starten op de peuteropvang tot het moment dat kinderen de basisschool verlaten.
Locatiemanager(s)
Lucienne Baars

Graaf Reinald

Welkom bij Peuteropvang Graaf Reinald! Onze locatie bevindt zich in de Graaf Reinald school, waar een goede samenwerking tussen school en SKG zorgt voor een soepele overgang van peuteropvang naar basisschool. De groepsruimte is gezellig ingericht met uitdagend speelmateriaal en we mogen gebruik maken van de gymzaal voor leuke activiteiten zoals dansen. Buiten hebben we een groot natuurlijk speelplein waar kinderen vrij kunnen ontdekken en spelen, terwijl er binnen en buiten genoeg ruimte is om veilig te rennen en te spelen. Ons team van ervaren pedagogisch medewerkers staat elke dag klaar voor uw kind.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag ochtend van 08:30 uur tot en met 12:30 uur 

Activiteiten

Bij SKG werken we met leuke en leerzame thema's die passen bij wat de kinderen interessant vinden. Elke week hebben we een planning met activiteiten die de kinderen aanmoedigen om taal te leren, te ontdekken en te onderzoeken, te spelen alsof, te tellen en te meten, te bewegen en te dansen, te zingen en muziek te maken, en creatief te zijn. Zo hebben ze elke dag iets nieuws om van te genieten en van te leren!

Kennismaken

Top Naeffstraat 26
4207 JS Gorinchem
LRKP - nummer: 582799193

Locatiemanager

Lucienne Baars

Graaf Reinald

Top Naeffstraat 26
4207 JS Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.