POV

Ookie Dookie

Ontdek Peuteropvang Ookie Dookie! Onze locatie zit in een gebouw samen met basisschool JP Waale, kinderdagverblijf Dikkie Dik en BSO Lingeplein. Er is een goede samenwerking tussen school en SKG, waardoor er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen ontstaat.
Locatiemanager(s)
Lucienne Baars

Ookie Dookie

Welkom op Peuteropvang Ookie Dookie! Onze locatie in de Lingewijk deelt een gebouw met basisschool JP Waale, kinderdagverblijf Dikkie Dik en BSO Lingeplein. Hier werken we nauw samen met de school om een naadloze ontwikkelingslijn voor kinderen te creëren. De Lingewijk is gemakkelijk bereikbaar, met Papland en de snelweg vlakbij. In ons gezellige lokaal, gevuld met uitdagend speelmateriaal, bieden onze ervaren medewerkers een stabiele en veilige omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen. Buiten spelen is een vast onderdeel van onze dag, waarbij onze speelplaats een schat aan ontdekkingsmogelijkheden biedt!

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:15-12:15 uur.

3+ groep op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur 

Activiteiten

Bij SKG passen we leuke en leerzame thema's die aansluiten toe bij de interesses van de kinderen. Elke week plannen we activiteiten die hen aanmoedigen om taal te leren, te ontdekken, te spelen, te tellen, te bewegen, te zingen, en creatief te zijn. Zo hebben ze elke dag iets nieuws om van te genieten en te leren!

Kennismaken

H. de Ruyterstraat 36
4206 ZM Gorinchem
LRKP - nummer: 543209581

Locatiemanager

Lucienne Baars

Ookie Dookie

H. de Ruyterstraat 36
4206 ZM Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.