BSO

Sport BSO GJS

Ontdek Sport BSO GJS! Bewegen is leuk, plezierig en goed voor de gezondheid. De Sport BSO vult het reguliere programma van de BSO aan met alleen maar leuke sport- en spelactiviteiten, zowel binnen als buiten.
Locatiemanager(s)
Glenn Scheepbouwer

Sport BSO GJS

Welkom bij Sport BSO GJS! Bewegen is leuk, plezierig en goed voor je gezondheid. Het draagt ook bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. De Sport BSO vult het reguliere programma van de BSO aan met alleen maar leuke sport- en spelactiviteiten, zowel binnen als buiten. Kinderen worden vanuit hun eigen BSO naar de Sport BSO gebracht, waar ze samen met andere kinderen onder begeleiding van sportmedewerkers kunnen sporten en spelen. Dit alles vindt plaats bij voetbalvereniging GJS, waar we gebruik kunnen maken van de geweldige sportvelden!

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag van 14:00 - 18:30 uur

Vrijdag van 12:00 - 18:30 uur

De kinderen worden op de volgende scholen opgehaald:

CBS de Regenboog
CBS het Kleurenlint
OBS de Merwedonk
OBS Graaf Reinald
De Jenaplanschool
De Montesorrischool
Het Junior College

Activiteiten

We werken met verschillende thema's die per periode wisselen. Dit kunnen populaire thema's zijn zoals voetbal en hockey, maar ook avontuurlijke thema's zoals kickboksen en Kung Fu. Daarnaast spelen we in op actuele trends, zoals buiten spelen in de natuur, iPad-games buiten en alles wat op dat moment hip is. Als het weer niet meewerkt of de kinderen behoefte hebben aan rust, hebben we ook een binnenprogramma. Dit alles vindt plaats bij voetbalvereniging GJS, waar we gebruik kunnen maken van een de geweldige sportvelden!

Samenwerkingen

Natuurcentrum

Limonadebrigade

Gorinchem Beweegt

Gemeente Gorinchem

Bibliotheek Aanzet

Enver

Syndion

Kennismaken

Merwedonk 56a
4207 XB Gorinchem
LRKP - nummer: 222625879

Locatiemanager

Glenn Scheepbouwer

Sport BSO GJS

Merwedonk 56a
4207 XB Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.