KDV

De Speeldoos

Ontdek kinderdagverblijf Speeldoos! Wij bevinden ons aan de Mozartstraat in Gorinchem-Oost. Hier kunnen peuters met vriendjes spelen en jongere kinderen volop de ruimte krijgen om te kruipen. Ook gebruiken we de speelhal als 'atelier' voor verschillende activiteiten zoals peutergym, kleien en vingerverven.
Locatiemanager(s)
Annelies Tobé

De Speeldoos

Welkom bij kinderopvang De Speeldoos! Wij bevinden ons aan de Mozartstraat in Gorinchem-Oost. In ons gezellige en kleinschalige kinderdagverblijf hebben we vijf groepen, elk in een eigen ruimte. We maken dagelijks gebruik van een grote speelhal waar de kinderen lekker kunnen bewegen, zoals op de glijbaan. Hier kunnen peuters met vriendjes spelen en jongere kinderen volop de ruimte krijgen om te kruipen. Ook gebruiken we de speelhal als 'atelier' voor verschillende activiteiten zoals peutergym, kleien en vingerverven.

Praktische informatie

Openingstijden & Telefoonnummer

Maandag tot en met vrijdag van 07:00 - 18:30 uur

Te bereiken via: 0183 - 629600  (Ibbeltje 371) - (Abeltje 372) - (Stoffeltje 373) - (Floddertje 374) - (Duizeltje 375)

Activiteiten

We werken met thema’s die goed aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. In onze weekplanning staan activiteiten die de kinderen stimuleren op het gebied van taal, ontdekken, fantasie- en rollenspel, tellen en meten, bewegen en dansen, zingen en muziek, en creativiteit.

Samenwerkingen

Basisscholen in Gorinchem

Het consultatiebureau

Bibliotheek Aanzet

Bureau Jeugd en Gezin

Trivium

Kennismaken

Mozartstraat 2a
4207 DS Gorinchem
LRKP - nummer: 935410776

Locatiemanager

Annelies Tobé

De Speeldoos

Mozartstraat 2a
4207 DS Gorinchem

Schrijf uw kind in

Leuk dat u overweegt uw kind bij SKG in te schrijven! Bij SKG draait het om plezier, nieuwsgierigheid en avontuur. We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien. We kijken uit naar de komst van uw kind!

Waarom op ontdekking bij SKG

Uitdagingen & Ontdekking

Elke dag begint een nieuw avontuur! Bij ons hebben kinderen de vrijheid om te ontdekken en uitdagingen aan te gaan! 

Gezonde Kinderopvang

SKG is onderdeel van de Gezonde Kinderopvang! Niet alleen zorgen we voor gezonde maaltijden, maar ook voor voldoende beweging!  

Talentontwikkeling

Ieder kind bezit unieke talenten! 
We moedigen kinderen aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op een manier die bij hen past! 

Dagritme

Het volgen van een dagritme biedt kinderen een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Onze locaties zijn speelrijk ingericht om kinderen tijdens het dagritme volop te inspireren en te stimuleren!

Samen Kunnen Groeien

Samen met scholen, de gemeente en lokale gemeenschappen zorgen we ervoor dat uw kind met een stevige basis en vol vertrouwen aan zijn of haar toekomst begint. 

De ervaringen van ouders en kinderen

BSO
De beweging en aandacht die hij nodig heeft
"Bij de BSO van SKG kan Roan lekker spelen, nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. En het beste is, hij krijgt er ook nog eens de beweging en aandacht die hij nodig heeft! De overgang van het kinderdagverblijf naar de BSO verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over de opvang van de BSO!" - Moeder Roan
POV
Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang
"Zowel onze dochter als zoon kijken uit naar de peuteropvang! We zijn blij met de fijne, betrokken en kindgerichte benadering, waarbij het aanbod flexibel wordt aangepast aan de behoeften van het kind. De enthousiaste leiding, leuke thema's, uitdagende activiteiten en de mogelijkheid om via de ouderapp foto's te ontvangen maken de ervaring compleet!" - Ouders Nadine & Otis
KDV
De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel
"De persoonlijke aandacht en het vertrouwde gevoel zorgen ervoor dat zowel mijn kind als ik met een gerust hart naar de opvang gaan. Het is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo." - Moeder Mae

Schrijf uw kind in

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Klik dan hier. Wij raden u aan om ook eens de sfeer te komen proeven op één van onze locaties. U bent van harte welkom!

Bereken je netto kosten

Wat kinderopvang kost, hangt af van jepersoonlijke situatie. Met onzerekentool krijg je makkelijk en snelinzichtelijk wat je (netto) kosten zijnvoor kinderopvang.