Snel naar de juiste plek!

Kies één van de volgende mogelijkheden. Staat uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op.

Zelf regelen

Wist u dat u via de ouderapp Konnect ook veel zelf kan regelen? Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een extra dag opvang! 

Klantenservice en openingstijden

Onze collega's van Planning, Plaatsing & Advies staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 12:30 via 0183-660692. 

Weekenden en nationale feestdagen

Wist u dat de opvang tijdens weekenden en nationale feestdagen gesloten is? Er zijn natuurlijk uitzonderingen, via de ouderapp Konnect houden we u tijdig op de hoogte van actuele zaken en mogelijke veranderingen. 

Samen Kunnen Groeien 

Bij SKG hechten we veel waarde aan ouderbetrokkenheid, omdat we geloven dat een nauwe samenwerking tussen ouders, onze pedagogisch medewerkers en SKG als organisatie van groot belang is voor het welzijn en de ontwikkeling van uw kind.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn Puur, Plezier, Nieuwsgierig en Ondernemend. Deze kernwaarden leiden ons in het creëren van een positieve en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en bloeien.

Oudercommissie 

Wist u dat uw stem als ouder voor SKG van groot belang is? Wilt u uw mening delen en meewerken aan onze organisatie? Meld u dan aan voor onze oudercommissie. Samen met u gaan we graag aan de slag met de ontwikkeling van SKG en de opvang die wij de kinderen bieden.