Nieuwe klant?

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang voor uw kind? Kom dan eens langs bij SKG en ontdek wat we te bieden hebben! We vertellen u graag meer over onze opvang, of ervaar het zelf. Vraag daarom gerust een rondleiding aan op één van onze locaties en maak persoonlijk kennis met SKG. 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Vind uw SKG locatie

SKG biedt opvang in heel Gorinchem! Naast Kinderdagverblijven bieden we ook Peuteropvang en Voor- en Naschoolse Opvang (BSO). Samen met uw kind gaan we graag op ontdekking en bieden we speelrijke en leerzame activiteiten aan die de ontwikkeling van uw kind stimuleren.

Vraag een rondleiding aan

Wilt u SKG graag beter leren kennen en onze opvang zelf ervaren? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan op één van onze locaties. We vertellen u graag meer over de liefdevolle en warme opvang die wij uw kind bieden.

Kind inschrijven

Wat leuk dat u, uw kind wil inschrijven bij SKG! Het inschrijven doet u gemakkelijk via ons online inschrijfformulier. Het inschrijven biedt geen garantie op een daadwerkelijke plaatsing, hierover wordt u geïnformeerd door onze collega's van Planning, Plaatsing & Advies. Meer weten over het inschrijven? Bekijk onze Veelgestelde Vragenlijst of neem contact met ons op!

Samen Kunnen Groeien

Dat is in het kort waar wij voor staan en wie wij zijn. Ontdek SKG zelf en vraag eens een rondleiding aan op één van onze locaties!
Meer SKG